Egy el-hivatás története

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 1

A sztori 2016-ban kezdődött. Vagyis kicsit előbb, a megismerkedésünkkel.

A megismerkedésünk katalizátora a nagyobb gyermekem. Akinek egy bemutatkozó elbeszélgetésen kellett részt venni, hogy bekerülhessen a vágyott iskolába. Az biztos volt, hogy az iskola jó választás lesz, de a fiam közölte, hogy ő ugyan meg nem szólal azon az elbeszélgetésen. Na, erre kerestem megoldást, segítséget amikor megismerkedtem VELE.

Igen! A KINEZIOLÓGIÁVAL!

Az oldási folyamatba most nem mennék bele, elég az hozzá, hogy nagyon jól sikerült. A gyermek az elbeszélgetésen brillírozott. Felvették. Kijárta. Szerette. Jó választás volt az az iskola.

De vissza a hivatáshoz. Ezután a siker sztori után engem nagyon izgatott ez a módszer. Mi ez és hogy működik? Azt tudni kell rólam, hogy mindig érdekelt mindennek a miértje. Illetve mindig, mindenhol megtaláltak azok az emberek, akiknek lelki segítségre volt szüksége.

A mai napig sem emlékszem hogyan, de egyszercsak ott találtam magam az első kineziológiai tanfolyamon 2016. év elején. Pont úgy, ahogy az a nagy szerelmeknél lenni szokott…Miért mentem oda? Nem tudom. Hogy kerültem oda? Nem tudom. Hogy hoztam meg a döntést? Nem tudom. Körülbelül így történnek a nagy találkozások is, nemigaz? Miért mentél oda? Nem tudod. Mi keresni valód volt ott? Nem tudod. Csak egyszerűen ott voltál, mert ott kellett lenned. Legalábbis velem eddig mindig így történt minden nagy szerelem és most a hivatásom meglelése is.

Ott kellett lennem, és azt bizton állíthatom, hogy életem legjobb döntése volt.

Minden érdekelt. Csillogott a szemem, mindenre rákérdeztem. A legjobb érzés amit már az első tanfolyamon megéreztem, hogy hazaértem. Azóta is töretlen ez az érzés. Inkább azt mondanám, hogy egy csodálattá alakult. Minden egyes oldás egy csoda. Sosem tudom, hogy mi fog történni az oldáson, hogy milyen felismeréseket kap a kliens amit az én segítségemmel lát meg. Egyre tudatosabbak, egyre boldogabbak azok az emberek akik hajlandóak az önismeret mélyére lemenni és őszintén belelátni azokba a fájdalmakba, félelmekbe, amiket korábban átéltek, de jó mélyre eltemették magukba.

Örömmel látom a változást hónapról-hónapra, ami a klienseim életében történik. Azzal, hogy felismerik a fájdalmas helyzeteket, meg is szabadulnak tőle, így egyre könnyebb és könnyebbé válik az életük.

Itt szeretném megemlíteni a Forrást, akiktől ez a módszer származik: Akiknek köszönhetjük a One Brain -Three in One Concepts- módszert

Nekem pedig szakmailag is öröm, amikor felismerik, rálátnak, átengedik magukon. Mindig rácsodálkozom, még most is a nagyon sokadik oldás után is, hogy mennyire szép és valóban segítő, gyengéd ez a módszer. Na innen a töretlen elhivatottság érzése.

Kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja meg, milyen fantasztikus érzés, ha olyan munkát végez nap mint nap, amiben kiteljesedhet.

Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.