Hogy reagál a környezeted, ha kineziológushoz mész? Miért ne törődj velük?

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 0

Ma arról beszélgettünk az egyik kliensemmel, hogy állandóan megkapja a környezetétől, hogy miért jár kineziológushoz. Minek az? Egy jó beszélgetés, egy kis bor mindenre a megoldás szerintük. Aki kritizálja a lelki munkát annak az a természetes, hogy a legfontosabb dolog az életben, hogy felhalmozza a javakat. Egy új táska, új cipő minden hónapban, lehetőleg drágább, mint ami a szomszédnak, kolléganőnek, sógornőnek van. Mindegy! Csak mutassa, hogy több van.

Aztán a szerzemény felett érzett öröm alá megint bekúszik a harag, elégedetlenség, frusztráció, áldozat vagyok érzése. Ekkor jöhet az újabb vásárlás.Ezzel szemben az, aki áldoz a lelkére, az ciki, az szégyen. A lelki munka az utolsó amire elfogadott pénzt kiadni. Itt súgok, halkan: ezekből a felhalmozott tárgyi javakból mit viszel magaddal amikor befejezted ebben a testben a földi létezésed??

Természetesen tud és kell is, hogy tudjon együtt is működni a dolog. Hiszen test-lélek-szellem vagyunk. Ezért mindhárom területet ápolni, szeretni kell, azt gondolom.

Ha tiszta a szíved, könnyű a lelked, örülsz az életnek. Ha belülről sugárzik a szépséged, a tisztaságod, az életszereteted, nincs az a drága táska ami mellett eltörpülne a szépséged, kisugárzásod. Ha tiszták a gondolataid, jobb döntéseket hozol az életben. Ha ápolod, szereted a tested, mozogsz, egészségesen eszel, akkor elkerülnek a betegségek, energikusabban élsz. Persze, ide beletartozhat az is, hogy ha arra van igényed, megvedd magadnak a márkás ruhát, cipőt, ez is rendben van. Fordíts figyelmet a többi területre is.

Én arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy a három oldal együtt működik a legjobban. Szóval ismétlésként ide írom: Test-Lélek-Szellem. Próbáld meg megtalálni az egyensúlyt közöttük. Bátran járj segítőhöz, akivel közösen dolgoztok.

.: Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.