Akiknek köszönhetjük a One Brain -Three in One Concepts- módszert

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 0

A One Brain – Three is One Concepts módszer alkotóinak bemutatása. Akiknek köszönhetjük ezt a módszert amivel a mai napig dolgozunk, segítünk.

GORDON STOKES (1929-2006)

Gordon életének középpontjában az emberek segítésének vágya állt. Az öngyógyító mozgalom élharcosa. Klinikai háttere magába foglalja a viselkedés örökléstanát, pszichodrámát és a szerepjátszó tréningeket.

Ő hozta létre az Effektiveness Training Associates és a PACE szervezetének értékesítési programját. Több mint egy évtizedig a Touch For Health Foundation tréning igazgatója volt. Az Alkalmazott Kineziológiában elért tudása és hihetetlen gyengédsége világhírűvé tette.

A One Brain módszerbe integrálta mindazt a tudást, amit hosszú és termékeny élete alatt megismert. A hatékony segítés területén igazán tudta mi a fontos, hiszen gyermekkorában maga is komoly tanulási nehézséggel küzdött. A diszlexiás kisfiúból és fiatalemberből az évek során nagyszerű tanár vált, aki rengeteg embernek segített egyéni és csoportos munkában élete megjavításában és tanulási nehézségeinek megszüntetésében.

Daniel Whiteside-dal akkor kezdődött kapcsolata, amikor 1963-ban megkapta Viselkedési Genetikai diplomáját.

DANIEL WHITESIDE (1933-2013)

Szüleivel Robert és Elisabeth Whiteside-al ők voltak a Viselkedési Genetika úttörői. Daniel 8 éves kora óta foglalkozott perszonológiával (az emberi külső milyen belső tulajdonságokat, minőségeket takar). Szülei az első ilyen főiskolát is létrehozták az Egyesült Államokban. Mint fentebb olvasható, Gordon is tanult ezen a főiskolán, innen ered ismeretségük.

1983-ban csatlakozott Gordon Stokes-hoz, hogy létrehozzák a One Brain rendszert vagy Three is One Concepts-et, a test-lélek-szellem spirituális, energetikai egységére fókuszálva.

Gordonnal 25 éven át tartó munkakapcsolata a Viselkedési Genetikát ötvözi a pszichológiai látásmóddal. Ennek eredménye olyan programok születtek, mint a Gyermekkor-Szexualitás-Öregedés, a Mohóság-Bűntudat-Isten, a Serdülőkor-Érettség-Szeretet amelyek haladó tanfolyamok a Three in One Concepts rendszerében.

CANDACE CALLAWAY (1949-2005)

Candace 1983-ban csatlakozott Gordon Stokeshoz és Daniel Whiteside-hoz mint a 3in1 társalkotója. Rendkívüli tudatossági szintje és a Viselkedési Genetikában lenyűgöző tudása miatt esett rá a választás mint munkatárs. Jól képzett a metafizika, az emberi kapcsolatok és a parapszichológia széles területein. Daniellel együtt végezték az alapvető kutatások legtöbbjét, amelyek eredményeként a Genetikai Viselkedést igen egyedülálló módon tudjuk megközelíteni.

Az ő nevéhez fűződik többek között a testen lévő Viselkedési Barométer és a “Természetemnél fogva…” állítások megalkotásának ötlete.

Gordon Stokes
Daniel Whiteside
Candace Callaway

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.