Maradj Talpon a sz@rviharban

Hogy maradj egyensúlyban akkor is, ha a világban háború, infláció, járványok zajlanak? Meg egyébként is, minden második ember teljesen rottyon van mentálisan. Vajon hogy lehet egy ilyen környezetben, közegben jól lenni? Megengedheted magadnak, hogy te mindentől függetlenítsd magad és jól legyél a családoddal együtt?

A válaszom IGEN! Mindig lesznek olyan események, körülmények, amire rá lehet fogni, hogy miért nem sikerül valami, vagy miért nem vágsz bele új dolgokba. Tudd, hogy nem számít milyenek a körülmények, az számít ami benned van!

Ha eleged van már, elmondom hogyan csináld. Olvass tovább!

Ha mindenképpen sorsközösséget akarsz vállalni a 2023-ban uralkodó általános emberi mentális állapotokkal, akkor ez a tréning nem neked szól!

Amennyiben felismerted, hogy a jól létedért csakis te magad vagy a felelős, akkor mindenképpen olvass tovább!

Készítettem neked egy olyan tréning tudásanyagot, ami segítséget nyújt nemcsak a szürke, téli hónapokban, nemcsak a most zajló események közepette, de bármikor, amikor úgy érzed, hogy maga alá temetett az élet, de már nem szeretnél lejjebb ásni a gödörbe, hanem inkább kifelé jönnél belőle. A gyakorlatok jó alapot adnak hozzá, hogy napról napra tegyél magadért és jobban legyél.

Egy E-mail tréning, ahol 7 napon keresztül minden nap kapsz egy gyakorlatot – kicsit úgy, mintha egy lelki fittnessben vennél részt. Ezen gyakorlatok végzésével nap mint nap tehetsz azért, hogy megemeld, fenntartsd a saját lelki és mentális egészséged.

  • Ha eleged van a sodródásból, a hangulatingadozásokból, a gombócból a torkodban.
  • Ha szeretnél változtatni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá.
  • Ha tudod, hogy vannak energia gyakorlatok, de nem tudod melyik mire való.

Itt egy tréning, amiben megmutatom, hogyan kezdd jól a napod, hogyan függetlenítsd magad a lehúzó környezettől. Megtanulod, hogyan engedd be a szeretetet és az elfogadást az életedbe.

Felépítése:

7 napon keresztül minden nap kapsz e-mailben egy gyakorlatot, amivel jól indíthatod a napod. A gyakorlatok segítségével megtalálhatod a belső nyugalmat. Tanulsz önszeretet gyakorlatot, tisztító vizualizációt, erőt, energiát adó gyakorlatokat.

Tematika:

Kapcsold be az energiád!

Újítsd meg a sejtjeidet!

Lazítás, nyugalom, önbizalom. Hogyan?

Kerülj egyensúlyba, középpontodba!

Idítsd jól a napod, legyen sikered!

Érdeklődj az életed iránt! Mondj igent, élj!

Szeresd magad! Értékeld magad!

A 7+ 1. levél egy meglepetés gyakorlatot tartalmaz, ami védelmet ad neked, ha olyan helyre, környezetbe kell menned, ahol elvehetik, lecsapolhatják az energiád. Innentől kezdve bármikor használhatod.

A 7 gyakorlati nap után, 7 nap ismétlés következik. Ezen a 7 napon, minden nap emlékeztetlek téged, hogy ne felejtsd el megcsinálni a gyakorlatot. Mindössze 14 nap alatt megváltoztathatod a reggeli induló gondolataidat, ami az egész napodra pozitív hatással lehet. Itt a megoldás arra, hogyan védd meg magad, ha negatív, energiarabló környezetbe kell lenned.

Ezen kívül mindegyik levélben találsz egy pozitív, feltöltő gondolatot, amit többször ismételgethetsz a nap folyamán, mintha minden reggel húznál egy varázskártyát, így feltöltve magad pozitív gondolatokkal, érzésekkel, megerősítve a gondolataidat, rezgésedet.

Az elmúlt években nagyon sokat tanultam, rengeteg képzésen vettem részt. A Maradj Talpon Tréningben összerakott gyakorlatokat ebből a tudásomból kristályosítottam ki neked. Mindegyiket alkalmazom én magam is és látom a klienseimen a jótékony hatásukat.

Ki vagyok én, és miért vásárolj tőlem?

Csernyák Eszter vagyok, kineziológiai stresszoldással, családállítással, Bach virágterápiával és egyéb energetikai kezelésekkel segítem a hozzám forduló klienseimet.

Az elmúlt 8 év alatt számos csodát láttam az oldások, kezelések eredményeként. Folyamatosan képzem magam, így a tudásom és ezzel együtt az eszköztáram is folyamatosan bővül. Ezeket a gyakorlatokat az elmúlt évek tapasztalatai szerint állítottam össze, hogy segítselek téged, aki esetleg most indul el az önismeret útján, vagy messzebb élsz és nincs módod eljönni személyes oldásra. Illetve mindazon tudatos hölgyeknek és uraknak készült ez a tudásanyag, akik szeretnének tenni magukért és szeretnének egy alap eszközkészlettel rendelkezni ahhoz, hogy hogyan ne húzza le őket a külvilág, hogyan maradjanak talpon. De nemcsak talpon, hanem egészen a középpontjukban.

Mennyibe kerül a tréning?

Nem kérek érte 20.000 Forintot, pedig ezek a gyakorlatok a kineziológiai stresszoldás során is megállják a helyüket. Szoktam is használni némelyiket, hogy segítsek a klienseimnek.

Nem kérek érte 10.000 Forintot se, pedig 14 napon keresztül fogom a kezed és emlékeztetlek, hogy tegyél magadért.

A Maradj Talpon Tréning ára mindösszesen

8.000 Forint.

Maradj Talpon a sz@rviharban
Szeretném tudni hogyan!
Érdekel az E-mail tréning!
A megrendelem gombra kattintással elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót! 
A megrendelem gomb megnyomása után kapni fogsz e-mailt és minden tudnivalót.
Figyeld a megadtott E-mail fiókod!

Eszter

06-20-556-8961Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter