Vajon akkor is hatással lehet ránk a múltunk, ha elfelejtjük azt?

A családi, generációs történeteink, csak akkor kerülnek felszínre, ha minden részlettel tisztában vagyunk? Lehetséges, hogy a régen eltitkolt családi, generációs traumákat, történeteket teljesen el tudja nyelni a múlt homálya és semmilyen hatást nem gyakorolnak ránk, vagy a gyermekeinkre?

A válasz az, hogy hiába temetjük el magunkban jó mélyre a múltunk, az vissza-vissza köszön és hatással van a jelenlegi életminőségünkrepárválasztásainkra, döntéseinkre, életutunkra.

A generációk által megélt történések, akkor is a felszínre kerülnek, ha nem tudunk róla. Ha a családban el akarják titkolni, mert törvénytelen, szégyellni való, az ugyanúgy hatással van a jelenünkre, mint amiről tudunk, de nem akarunk rá emlékezni. A természet illetve a családrendszer kiegyenlítésre, gyógyulásra törekszik.

Meghatározott törvények, rendek működtetik.

Múltunk arra vár, hogy tiszteljük és emlékezzünk. Arra vár, hogy meggyógyítsuk.

  • Ha megismernéd a családi gyökereidet, életüket, örömeiket, traumáikat, hatásukat az életedre.
  • Ha szeretnéd Te irányítani az életed, jelentkezz be családállításra.

Eszter

Olvass többet erről a módszerről. Kattints az alábbi bejegyzésekre.

Cikkeim:

Családrendszer, családállítás

Miért történik ez velem?

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter