Rosszul választottam párt?

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 0

Rosszul választottam párt!? – kérdezzük magunktól (ill. kérdezik tőlem a klienseim) egy beborult hosszú kapcsolat, hosszú házasság után.

Hallom a fenti kérdést, sok oldásban a klienseimtől, amikor párkapcsolati téma, egy régi párkapcsolat, egy már nem működő házasság, vagy válás okozta stressz jön elő.

Tudod, én mit gondolok erről?
Hogy soha nem választasz rosszul.
Van egy feladat mindkettőtöknek, amit abban a házasságban, kapcsolatban meg kell tapasztalni, meg kell valósítani mindkettőtöknek.
Úgy választasz, ahogy az akkori tudásodnak, rezgésednek megfelelő. Vagyis olyan ember lesz a párod, aki visszatükrözi azt, amilyen te vagy, aki hasonlóan rezeg.

Ha az évek során nem együtt, hanem egymástól elfejlődtök, akkor lesz az a felismerés, hogy már nem ő az én párom, nem érzem jól magam a kapcsolatban, nem egyfelé, hanem széthúzunk. Nincs közös cél, nincs közös téma.

Ilyenkor az is előfordul, hogy ugyan te már kiszálltál fejben a kapcsolatból, de még benn tartod magad fizikailag, viszont a párod egyszer csak beborít mindent.
Ekkor jön a “De én eddig milyen mozit néztem? “Mégis ki ez az ember? érzés.

Ilyenkor kell nagyon-nagyon őszintén elbeszélgetnünk magunkban-magunkkal, hogy valójában MI mikor szálltunk ki a kapcsolatból…?

Természetesen ezt egy segítővel sokkal könnyebb felismerni, megtenni.

Viszont a fentiek ismeretében már érted, hogy nem tudsz rosszul választani?

Kérlek! Bocsáss meg magadnak, engedd el a múltat. Bízz magadban, hogy akkor és ott a lehető legjobban döntöttél, az akkori tudásodnak megfelelően.
Ne hibáztasd magad! Nyisd meg magad egy új életre!


.: Eszter

Ha a fenti kérdés vagy az elengedés, szakítás téma foglalkoztat, olvasd el ebben a témában írt többi cikkem is.: https://boldogsagiranytu.hu/gyasz-elengedes-valas-veszteseg/ vagy a https://boldogsagiranytu.hu/eld-tul-a-valast-szakitast-jo-de-hogyan/

Keress bátran, ha szeretnél támogató segítséget kapni a témában!

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.