Szorongás oldása kineziológiával

posted in: Egy kineziológus naplója | 0

Szorongás, pánik, energiablokk

 

A kineziológiai stresszoldás a múltban történt blokkok feloldására szolgál. Feloldjuk az ott keletkezett energia blokkokat, hogy a jelenben új választásokat tudjunk tenni, ezáltal megváltozzon a jövőnk. Könnyebb, harmónikusabb, stresszmentesebb életet élhessünk.

 

Egy tinédzser leányzót hoztak el hozzám azzal az üggyel, hogy vannak olyan helyzetek amikor rátör a pánik vagy szorongás váratlanul.

Az ügy meghatározása során feltártuk, hogy bár teljesen különbözőnek tűnő szituációkban tör rá a megmagyarázhatatlan szorongás, mégis meg lehet határozni egy olyan tényezőt ami mindegyikben közös: Az egyedüllét és az ismeretlen helyzetek.

Tovább beszélgetve kiderült, hogy a szülők válásakor és a család szétköltözésekor, illetve még több élethelyzetben is nagyon hirtelen kellett váltani a kislánynak, nagyon gyorsan kellett alkalmazkodnia. A helyzetekről és a változásról, nem beszélgettek el vele a szülei és nem is adtak megfelelő támogatást ezekhez az új szituációkhoz való fokozatos alkalmazkodáshoz.

Most, amikor új suliba készül, új társaságba kell beilleszkedni újra bekapcsol nála az a régi minta, hogy nem kapott segítséget és túl gyorsan kell alkalmazkodni az új élethelyzethez.

Az oldás során feloldottuk a régi gátló blokkot és új választásokat tettünk. Ha legközelebb váratlan helyzet elé kerül, nem a gátló félelmek fognak bekapcsolni, hanem az új választások.

Az agy nem tud különbséget tenni a megtörtént és az elképzelt dolgok között. Ha azt vizualizáljuk, hogy bátrak vagyunk, eredményesek és a múltban történt negatív emlékeket átalakítjuk pozitívvá akkor az agyunk ennek megfelelően fog működni.

A jövőben is ennek megfelelően fogunk egy-egy szituációban reagálni.

Pár héttel később érkezett a visszajelzés a lánytól, hogy teljesen elmúlt a félelme.

 

.: Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.