Önmagunk legyőzése

posted in: Önbizalom, önismeret | 0

Önmagunk legyőzése

Önmagunk legyőzése

 

Miért is kell önmagunkat legyőzni? kérdezhetnéd. Mire jó ez?

Arra, hogy folyamatosan érezd, hogy élsz és haladsz a céljaid felé. Ha legyőzöd önmagad és kilépsz a komfort zónádból, ha sikerrel jársz, ha nem akkor is érzed, hogy van benned erő és ez a legfontosabb.

Ha valamilyen fizikai kihívásnak nézel elébe, akkor a testedben az izmaidban érzed az erőt.

Ha lelki, szellemi kihívásra készülsz és van bátorságod belevágni, akkor a lelki erőt érzed magadban.

Mire jó mindez, hogy folyamatosan bizonyítjuk magunknak az erőnket? Arra, hogy szépen folyamatosan tágíthatjuk a határainkat és egyszer csak azt vesszük észre, hogy mindent el tudunk érni amit csak akarunk. Felfedezzük magunkban a csodálatos, egyedi individuumot aki képes uralni az életét. Képes döntéseket hozni és mer cselekedni a céljai eléréséért. Tudja, hogy minden helyzetben van választása és ez a választás csak rajta múlik. Képes felismerni a negatív helyzeteket és képes a választási szabadsága által elkerülni azokat. Nem sodródik, hanem irányít.

 

Nem túlélésre születtünk, hanem megélésre!

 

*.* Eszter

 

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.