Instant terápia

Feltaláltam egy terápiát! Egy instant terápiát.

Te csak leülsz, elmondod, hogy mi bánt, én meghallgatlak. Okosan nézek és bólogatok neked. Nem kell dolgozni, nem fáj.
Megúszod az én-munkát, nincs fájdalom, nincs múltban való turkálás, nincs sírás.
Csak megsimogatom a buksidat és elengedlek békével.
Otthon csak hátradőlsz, mint aki jól végezte dolgát, várod az eredményt. Kipipáltad a terápiát. Ügyes vagy!
Elmondhatod, hogy Te dolgozol magadon. Ott ülsz a kineziológusodnál, és heti/havi egyszer meghallgatnak és megsimogatják a buksidat. Magától megoldódik az életed a terápia hatására. Jó lesz a házasságod, megkapod az álommunkát, mosolyogva adja a főnököd a fizetésemelést, anyósod mosolyogva bólogat. Többet nem félsz, dalolva mész bele azokba az élethelyzetekbe, amiktől a terápia előtt rettegve elszaladtál.

Szeretnéd?
Naná, hogy szeretnéd!

Elhiszem, hogy szeretnéd! Ki akar sírni, komfortzónát átlépegetni, tologatni a határokat, megdolgozni minden egyes sikerért? Ki ne akarná megúszni a változással járó fájdalmat?

Manapság minden instant. Csak megveszed, beveszed, alszol egyet és jó lesz. Egy nap alatt (mit egy nap, egy óra..) megoldódik az életed, lefogysz 10 kilót, megfiatalodsz, belédszeret, szótfogad, elmúlik vagy éppen megjön…

Ugye, nem hiszed el, hogy ez így működhet?

Én sem találtam fel új terápiát, mert abban hiszek, hogy minden egyes sikerért tenni kell. Ebben viszont nagyon, és nagyon is tudlak támogatni. A siker felé lépegetéssel, a megtett úton szedjük fel azokat a képességeket, tulajdonságokat ami segít megtartani és jól működtetni az élettől – a beletett munka által – megkapott ajándékokat.

Áldozat nélkül nincs fejlődés! Helyet kell csinálni az újnak! Ahhoz viszont ki kell dobni a régit. Az fáj! Tényleg!

A sikert, kitartást, teljes megvilágosodást, angyali megtisztulást, boldog életet nem lehet megrendelni a neten.

Csak gondolj bele, hogy az ingyen beszerezhető dolgokra mennyire vigyázol? Megbecsülöd? Ápolgatod? Táplálod továbbra is, vagy beteszed a sarokba, kipipálva, hogy de jó, ez is megvan?

Márpedig, ha tartós sikert, eredményt, boldog életet szeretnél, akkor azt ápolni, óvni és gondozni kell. Abban nincs komfortzóna határ, nincs félelem. Tudod miért? Mert megdolgoztál érte és tudod, hogy ha egyszer már képes voltál végigmenni a fájdalmadon, félelmeden, kicsit összetörni, kicsit belehalni, felismerni, szembenézni, letenni de abból újra és újra felállni, akkor képes leszel ezt akárhányszor is megtenni az életedben. Ez nem elvehető tőled! Ez a tied!

Ez nem azt jelenti, hogy olyan helyzetekbe kell újra és újra belelépned, ahol küzdeni, szenvedni kell! Sőt! A becsülettel meg/kidolgozott fájdalmat le lehet tenni és nem kell tovább cipelni. Ez a legnagyobb jutalom.

Nyugalomban, magabiztosan tudod, hogy bármikor képes leszel beleállni az életedbe, a feladatodba!

Na, ezt a magabiztosságot, önbizalmat, ős tudást és büszkeséget venné el a fent említett instant terápia.

Kéred még az instant életet? Ugye nem!

Akkor mondj IGEN-t az Életre! Állj bele! Tudd, hogy MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD!

.: Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.