A változás benned van. Tegyél érte!

posted in: Vállalkozás | 0

Tudd, hogy a változás benned van.

 

Ha most még rossz a helyzet az csak átmeneti, minden tőled függ.

A felfogásodtól, a hozzáállásodtól függ az, hogy hogyan érzed magad. Lehet, hogy neked egy bizonyos cél elérése stresszt okoz, másnak az könnyen teljesíthető. Ő pedig egy olyan dologban akad el, amit te könnyen megugrassz.

Tegyél!

Benne vagy egy rossz kapcsolatban?

Nem jó a munkahelyed?

Nem tudsz lefogyni?

Ha nem ilyen életet képzeltél el magadnak akkor fogd fel úgy, hogy ez életed egyik állomása és amikor elérkezettnek érzed az időt akkor változtatni fogsz rajta. Így máris könnyebb.

Tennivalók:

  • Keresd meg, hogy mi legyen az elérendő cél és tegyél érte. Írd fel magadnak, hogy mindig lásd a célt.
  • Ha minden nap egy kicsi sikerül akkor tegyél kis lépéseket minden nap.
  • Örülj a kis sikereknek is!

Tudod, az elefántot is meg lehet enni, de ha egyben próbálod, akkor megfekszi a gyomrod, ha feldarabolod kicsi falatokra akkor már nem is tűnik annyira nehéznek.

  • A legfontosabb, hogy tűzz ki magadnak egy célt.
  • Vezethetsz motivációs naplót is. Írd fel minden nap, hogy mit tettél annak érdekében, hogy elérd a célod.
  • Koncentrálj!
  • Minden nap idézd fel a célod.
  • Légy hálás! A hála érzése azért, hogy sikerült megtenni egy-egy lépést, tovább fenntartja a motivációt, mintha csak szidod magad, hogy miért nem valósult már meg az eredmény
  • Ne türelmetlenkedj! A türelmetlenség visszavet a lendületedből. Ha bántod magad vagy kifogásokat keresel, a körülményeket okolod, azzal még lassabban fogsz haladni.

Ha túl erősen rágörcsölsz a célra akkor a szervezet stressznek éli meg. Ha stressznek éli meg, akkor túlélésre kapcsol vagyis teljesen visszaszorítja a jobb agyfélteke működését. A jobb agyfélteke felel azért, hogy megtaláld azokat a megoldásokat amelyek közelebb visznek a célod megvalósításához.

Ha elindultál az úton, de közben elvesztetted a motivációd, és valahogy sehogy se sikerül az újra elindulás, keress fel kineziológust, stresszoldót akivel növelitek a tudatosságod szintjét. Segítséget kapsz az ügyed megoldásához.

A kineziológiai korrekciós gyakorlatokkal elmúlnak a félelmek, nő a tudatosság, és észreveszed a kreatív megoldásokat ami előrébb visz a célod elérésében.

Hajrá!

*.* Eszter

 

 

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz mögött álló lelki okok, blokkok feltárásában és feloldásában. Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 319 0656 telefonszámon! Ha szeretnéd rendszeresen olvasni a legújabb bejegyzéseket, add meg az e-mail címed és kattints a lap alján lévő értesítést kérő gombra. Eszter

Leave a Reply