Üzennél magadnak? Mit mondanál?

Mit üzennél, ha visszamehetnél 10 vagy 20 évet?

Én azt üzenném magamnak, hogy:

Helló! Eszter! Nem vagy kövér! Hiába érzed úgy, hogy kövér vagy, hiába piszkálnak nálad jóval kövérebb emberek, Te nem vagy kövér!

Leszel még sokkal nagyobb darab is a második kisfiad születése után amit majd nagyon-nagyon nehezen tudsz leadni, de végül sikerül. 🙂

Azért viszont nagyon megdicsérlek, hogy meghoztad azt a döntést, hogy szakítasz azzal a fiúval akivel sokáig jártál mert ha együtt maradsz vele biztos, hogy tönkreteszi az életed! Már amikor együtt jártatok és Te nagyon – nagyon szerelmes voltál, már akkor borzasztó sokat bántott téged és sokszor érezted miatta úgy magad, hogy nem vagy szerethető.

Sőt! Egyenesen azt érezted, hogy beülsz a sarokba összekucorodsz és földet hordasz a fejedre, hogy senki még csak észre se vegyen, mert nem vagy jó semmire, értéktelen vagy. Emlékszel?

Azt üzenem, hogy ezt se hidd el! Egyedi vagy, mert senki se olyan mint te. Mindenki egyedi, mindenki egyéniség!

Örülök, hogy meghoztad azt a döntést, hogy nem maradsz azzal a fiúval együtt tovább! Bátor voltál és kemény.

Ennek a keménységnek köszönheted, hogy most a saját utadat járhatod, azt csinálhatod amit szeretsz és egy csodálatos emberrel élsz együtt aki úgy szeret ahogy vagy, önmagadért. Szóval, ne hidd el, hogy értéktelen vagy, nem vagy jó semmire és ne hidd el, hogy kövér vagy! Nem vagy az!

Pusz,

10-20 évvel idősebb önmagad, Eszter

Te mit üzennél magadnak? Írd meg hozzászólásba.

 

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz mögött álló lelki okok, blokkok feltárásában és feloldásában. Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 319 0656 telefonszámon! Ha szeretnéd rendszeresen olvasni a legújabb bejegyzéseket, add meg az e-mail címed és kattints a lap alján lévő értesítést kérő gombra. Eszter

Leave a Reply