Hogy hozd magad jó állapotba minden nap?

posted in: Inspiráció a boldogságra | 0

Miért hozd magad jó állapotba minden nap?

 

Hogy jó hangulatban legyél, és így állj hozzá az élethez és a mindennapi kihívásokhoz! Hidd el, a pozitív állapotból minden sikerül! Elengedhetetlen a teremtéshez a pozitív állapot.

Ha szeretnéd, hogy jól menjenek a dolgaid, sikerüljenek amiket elterveztél, igazán nem nagy befektetés napi pár perc gyakorlás.

Szinte senki nincs aki minden nap úgy kel fel, hogy energikus, jó kedvű örömmel várja a napi kihívásokat, stressz helyzeteket.

Ha nehezen megy a reggeli felkelés, vagy érzed, hogy a mai nap nem úgy indul ahogy szeretnéd, akkor változtasd meg a hozzáállásod! Tudod! Nincs stressz, csak amit te annak élsz meg, amihez úgy állsz hozzá, hogy neked az stresszt fog okozni.

Van egy nagyon jó hírem: Lehet azért tenni, hogy jó állapotba kerülj! 

Sőt! Kell is tenni azért, hogy jó állapotba hozd magad! A gondolataidért csakis te vagy a felelős! Te irányítsd a gondolataidat és ne ők irányítsanak téged! Ne engedd, hogy átvegyék a hatalmat az elméd fölött!

 

Mit tegyél, hogy jó állapotba, pozitív állapotba hozd magad?

 

  1. Hallgasd meg a kedvenc zenéd! Vagy legyen kifejezetten egy olyan zenéd amitől széles mosolyra húzod a szád!
  2. Nézz meg egy vicces videót! Olyat, amitől nagyon jó kedved lesz, vagy őszintén nevetsz rajta.
  3. Ugrálj! Végezz néhány gyakorlatot! A mozgás energiát ad. Végezz néhány tornagyakorlatot, ugrálj, mosolyogj közben, érezd a tested, érezd, hogy élsz. Érezd ahogy a friss oxigén beáramlik a tüdődbe, érezd a szabadságot, hogy minden lehetséges! Érezd, ahogy emelkedik a légzésed, emelkedik a pulzusod! Érezd ahogy gyorsul a szívverésed! Érezd, hogy élsz!
  4. Menj ki a szabadba! Kapcsolódj a természethez. Tudom, hogy ez nem mindenkinek könnyű. Aki megteheti, tegye meg, hogy egy pillanatra megáll indulás előtt a kertjében és észrevesz legalább egy szép dolgot amit a természet alkotott. Vagy kiáll a teraszra, teleszívja a tüdejét friss levegővel, gyönyörködik a tájban. Ha nincs arra lehetőséged, hogy ezt minden nap megtedd, akkor tedd meg hétvégén.
  5. Tegyél valamit másokért! Elég, ha csak rámosolyogsz vkire vagy előre engedsz valakit. Elég néhány kedves szó a másik ember felé. Persze ennél nagyobb dolgokat is tehetsz, ahogy a szíved diktálja. A szeretet a legmagasabb rezgés szintet hordozza, emeld meg a tiédet és azét is, akinek adod a szereteted.
  6. Írj hála listát!
  7. Ha van hála listád, olvass bele! Ne csak írd, hogy miért vagy hálás! Ha esetleg rosszabb kedved van, mindenképpen olvasd vissza amit írtál. Máris elmúlik a szomorúság és jobban észreveszed, hogy a rosszul indult napodat, hogy lehetne jobbá tenni. Úgy is írhatsz hál a listát, hogy egy A4-es lapra írod a mondatokat, majd ezt utána mondatonként szétvágod és beleteszed egy üvegbe. Vagy már eleve színes cetlikre írod, majd ezekből húzol ki véletlen szerűen egyet-egyet, hogy jobb kedvre derítsd magad.
  8. Írj magadnak egy mantrát! Itt olyan listára gondolok, amit megvalósítottál vagy szeretnél megvalósítani, bevonzani vagy manifesztálni az életedben.
  9. Olvasd el minden nap a megírt mantrád! Ha fókuszban tartod a céljaidat, sokkal könnyebben el tudod érni őket. Ráadásul máris több kedved lesz felkelni és elindulni, ha tudod, hogy mit miért teszel.
  10. Húzz egy angyal kártyát magadnak! Az angyal kártyák gyógyító, magas rezgésű szövegeivel emeled a rezgés szinted.

Én az alábbi kártyát húztam magamnak mára:

Celeste

Celeste

Egy új otthonba való költözésen vagy egy munkahelyváltáson dolgozunk. Ez a váltás pozitív energiát fog mozgósítani.

 

Megérett az idő a változtatásra. A többi angyallal együtt azon fáradozom, hogy ezek a változások jó hangulatban teljenek. Először úgy tűnhet, hogy a váltás nagy erőfeszítéseket igényel, de velünk együttműködve az életednek akár egy örömteli időszaka is lehet. Segítek neked, hogy megtaláld az új helyedet, és hogy minden részlet a helyére kerüljön. Családtagjaidnak is segítek alkalmazkodni ehhez a váltáshoz. Csak kérd a segítségemet!

Csak annyit kérek, hogy bízz bennem, bízz Istenben és az angyalokban, hogy megtalálják a számodra megfelelő helyet. Ha az az új hely, amelyet te választottál magadnak, nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, akkor tudnod kell, hogy valami sokkal jobb vár árd. Meglátod, hogy ez a változás szinte csodálatos módon zajlik majd. Légy bizakodó. Ne kergess illúziókat, de a kishitűség hibájába se ess. Az életedben felbukkanó új emberekkel együtt egyengetjük és megvilágítjuk majd az utadat.

 

.: Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz mögött álló lelki okok, blokkok feltárásában és feloldásában. Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 319 0656 telefonszámon! Ha szeretnéd rendszeresen olvasni a legújabb bejegyzéseket, add meg az e-mail címed és kattints a lap alján lévő értesítést kérő gombra. Eszter

Leave a Reply