Elképzelt levél a kedvesemnek, akivel még nem találkoztam

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 0

“Kedvesem!
Tudom, hogy vársz rám! Tudom, hogy létezel valahol. Még nem ismerlek, de tudom, hiszem, hogy vagy!
Arra vársz, hogy a lehető legjobb pillanatban lépj be az életembe!
Akkor, amikor mindketten készen vagyunk arra, hogy megnyissuk a szívünket egymás felé.
Nem tudom, hogy addig mekkora utat kell megtennem, de ígérem, hogy dolgozni fogok magamon, hogy a pillanat, amikor belépsz az életembe minél előbb eljöjjön.
Leteszem a múlt fájdalmait, sérelmeit. Kidolgozom magamból a félelmeket és az elkövetett tévedéseket, hogy ne arra az alapokra építsük a mi kapcsolatunk.
Tedd meg ezt te is, kérlek!
Hogy amikor találkozunk, egy felnőtt, tiszta szereteten alapuló kapcsolatunk legyen.
Várlak! Tudom, hogy amikor eljön az ideje, itt leszel. ♥️”

Hidd el, egy új párkapcsolat új feladatokat is hoz magával. Ha volt korábbi kapcsolatod, átestél már egy-két szakításon, csalódáson, váláson, akkor sokkal inkább hajlamos az ember lánya falat tenni maga köré, bezárkózni.

Vágysz egy új kapcsolatra, szeretnél már szerelmes lenni, tartozni valakihez, minden érdeklődő/randipartnerben az újabb reményt látod, de az újabb csalódás lehetőségét is? Vagy volt-e már olyan helyzet, hogy az új párod esetleg ártatlannak szánt megjegyzését magadra vetted, félreértetted és újra egy pillanat alatt felpakoltad a falakat magad köré?

Azon a véleményen vagyok, hogy ha szeretnénk magunk mögött hagyni a régebbi sérelmek lenyomatait, szeretnénk meglátni, hogy az előző párkapcsolatunkban meddig terjed a felelősségünk (még akkor is, ha a volt párunk a felelősség 100%-át kívánja a nyakunkba varrni), szeretnénk értelemszerűen jobban-sokkal jobban csinálni, ápolni a kapcsolatot, akkor érdemes a régi fájdalmakat, sérelmeket letenni, megérteni, elfogadni és elengedni.

De ne várjuk, hogy ezt majd “kiszeretgeti” belőlünk az új párunk, mert addig is rengeteg félreértésbe futhatunk bele. A test mindenre emlékszik. Tudod: az agy megjegyzi, hogy régen, hogy reagáltál, milyen érzelmi reakciót váltott ki belőled egy-egy mondat, szituáció. Hiába az új szerelem, új érzések, sokszor be tud még kapcsolni a régi emlék, egy apró momentum hatására. Elég hozzá egy illat, íz, hang.

Egy segítő kineziológus, stresszoldó szakembert felkeresve ki tudjuk oldani a régi sérelmeinket, hogy a választás szabadsága elérhetővé váljon. Dolgozz magadon! Kérj segítséget, hogy minél könnyedebb, boldogabb, tudatosabb életet élhess! Várlak szeretettel, a lenti elérhetőségeimen!

Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.