Bach virágterápia a kineziológiában – Gyógyító virágok

A gyógyító virágok – Bach virágterápia a kineziológiában

A Bach virágterápia, úgynevezett rezgés terápiák közé tartozik. A cseppek, a képek és a hozzájuk tartozó szöveg is információt közvetít. Segítenek helyreállítani a szervezet öngyógyító folyamatait, segítenek feloldani a múlt fájdalmas tapasztalásait.

Visszaállítja azt az energiát amit a múlt negatív érzelmei blokkoltak.

Edward Bach homeopata orvosként kezdte pályafutását. A homeopátia alapja, hogy a hasonlót a hasonlóval gyógyítja.

Bach a  növényvilágban keresett olyan gyógymódot amely visszaadja a pácienseinek az életerőt, segít leküzdeni a betegségüket, a félelmeiket és a szorongásukat. Felismerte, hogy minden testi tünet oka egy-egy lelki bajra vezethető vissza.

Az 1930-as években fedezte fel és fejlesztette ki a 38 vadvirágból álló eszenciákat.

A Bach virágesszenciákat a kineziológiai oldásban is alkalmazzák. Segítségükkel könnyebben felismerhető a kliens számára is, hogy mi az az önromboló viselkedés amit el kell engedni és meg kell változtatni. Mi okozza a lelki blokkot.

Ha megvan a minket nem szolgáló vagy romboló viselkedés, gondolkodás mód, gondolat, sokkal egyszerűbb tőle megszabadulni. Felismerhetjük, hogy a problémánkat mi magunk hoztuk létre, ezért az öngyógyítás képessége is bennünk van.

A homlok-tarkó tartásban felolvasott szöveg segít ennek megértésében, a cseppek pedig beviszik az információt és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

Gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható.

 

 

 

 

 

 

A kineziológiai stresszoldás során a kineziológus izomteszteléssel megállapítja, hogy szükséges-e az oldást kiegészíteni Bach esszenciákkal. Amennyiben igen, kiteszteli izomtesztelés segítségével, hogy a kliensnek az adott problémájára melyik virágesszencia segít a legjobban a megoldásban. Ezért minden kliens, minden oldásban a neki megfelelő szöveget olvassa fel és ennek segítségével érti meg az adott helyzetét, kap egy szélesebb látókört a problémájára.

Ezért minden oldás egyedi és az egyénnek a legmegfelelőbb információkkal fog szolgálni. Ettől is csodálatos a kineziológia szakma, mert egyénre szabott.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megszabadulnál a lelki terheidtől, vagy megerősítésre vágysz, keress fel bátran!

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.