10 jel, hogy nem a saját utad járod

posted in: Vállalkozás | 0

Te a saját utad járod?

Az életünkben mindig vannak jelek. Ezt vagy észrevesszük vagy nem. Ha nem, akkor egy kicsit nehezebb dolgunk van. Ha igen, de nem figyelünk oda rá, akkor is megnehezítjük a saját dolgunkat.

Milyen jelekre gondolok?

Például.: kitalálsz valami újat és mintha minden összeesküdne ellened egyszerűen nem akar összejönni. Vagy pont az ellenkezője, belefogsz egy új dologba és mintha a tenyerükön hordoznának az égiek.

Összegyűjtöttem 10 jelet amiből tudhatod, hogy nem ez a megfelelő munkahely neked ahol most vagy:

  1. Vasárnap már szorongsz, hétfőn undorral mész be és már a pénteket várod.
  2. Sokszor fáj a gyomrod.
  3. Nem veszed észre az élet apró örömeit.
  4. Sokat vagy beteg.
  5. Sokszor ér balszerencse, sehogy se akarnak összejönni a dolgaid.
  6. Nem tiszteled a feletteseidet, már nem tudsz rájuk felnézni.
  7. Nem teszel meg minden tőled telhetőt, hogy jól elvégezd a munkád, már nem vagy motivált.
  8. Úgy érzed, hogy a cég szellemiségével már nem tudsz azonosulni.
  9. Idegesít minden kollégád.
  10. Folyton fáradt vagy, nincs kedved semmihez, nem tölt fel egy sikeresen zárt nap se.

Ha mindezen jelek ellenére se mersz váltani vagy változtatni, akkor a kineziológiai stresszoldás kizökkenthet ebből a tépelődős állapotból. Ilyen esetben, a módszer segítségével lehet megkeresni azt a múltban keletkezett stresszt ami akadályoz vagyis félelmet okoz neked, hogy kilépj az ismeretlenbe. A stresszt feloldva könnyebben beengeded azokat az új információkat amitől ez a helyzet sokkal-sokkal jobb lehet.

 

*.* Eszter

 

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Follow Eszter:

Aranyiné Csernyák Eszter vagyok, a BoldogságIránytű honlap tulajdonosa. Érzelmi stresszoldással foglalkozom. Segítek megtalálni a stressz mögött álló lelki okokat, segítek a betegségek, fájdalmak lelki okainak feltárásában. Együtt dolgozva a stressz feloldásán, segítek az életminőséged javulásában a céljaid elérésében. A blogon írt cikkeimmel és személyes találkozó alkalmával tudlak támogatni abban, hogy megismerd önmagad, ráébredj arra, hogy merre van az utad, neked mi a legjobb az életben. Ha megtaláltad az irányt akkor pedig tegyél érte, hiszen a te életedért csakis te vagy a felelős! Várlak szeretettel, ha úgy érzed itt az idő a változásra! Itt tudsz elérni: 06 20 319 0656 boldogsagiranytu@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.