Micike párt keres – Ki az a Mici?

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 0

Mit kell tudni Micikéről? Ismerjük meg Micikét.

Mici egy 30-as éveinek végén járó csinos hölgy. Egy csupaszív lány apró szépséghibákkal. Az első ilyen handicap, hogy Mici nem bírja türtőztetni magát, ha valamit igazságtalannak érez, hangot kell adnia neki. A horoszkópjában a halmozottan hátrányos szekcióban tűz jegyek sora található. Ezért jobb, ha vigyázol vele, mert ahogy a tűz tud meleget adni, táplálni, úgy tud pusztítani is. Erre Mici is képes.

Amellett, hogy túl nagy a szája, a kommunikációja túlontúl egyenes, néha már vág mint a papír széle, ami úgy sérti fel az ujjad, hogy rögtön nem veszed észre, de amikor észreveszed, rájössz, hogy mennyire fáj.

Emellett a mi Micink egy tündibündi jó humorú, csupamosoly, kicsit szarkasztikus, szeretnivaló, energikus valaki. Néha kicsit kétbalkezes. Néha kicsit szétszórt. Szeret beszélgetni, szereti az embereket.

Ennyit elöljáróban Miciről. Tábortűz VS tűzvész.

Ide az a gondolat jut eszembe, hogy:

Minden nőben van egy kis Merilyn. Csak nem mindegy, hogy Monroe vagy Manson.

Mici azzal keresett meg, hogy vessem papírra a párkeresési kalandjait kineziológusi/segítői szempontból is megvilágítva. Ezzel segítve azon hölgytársait, akik szintén a párkeresők rögös útját járják. A saját megjegyzéseim, összefoglalásom segítőként, dőlt betűvel lesz majd szedve. Remélem, hogy ezzel tudok segíteni, észrevenni néhány tipikus működést, előremutató hibákat.

Milyen párkapcsolatai voltak? Mici közel a 40-hez cseppent bele abba, hogy jó lenne már tartós kapcsolat újra. Ezért is kezdett bele az ismerkedésbe, randikba. Persze, ő is mint ennyi idősen sokan, túl van egy váláson. Van sérülés, óvatosság amiből falat épített. Viszont vágyik is egy társra. Azt mesélte nekem, amikor először találkoztunk, hogy de jó lenne, ha valaki megjavítaná a csapot, segítene a bevásárlásban, elvinné őt moziba…

Megjegyzés: amikor párt keresel, ne a hiányra keress egy megoldást. Keress úgy, hogy szeretni akarj és szeretve légy! Keress a szerelemért!

Ezeket a kalandokat olvashatod ebben a bejegyzés sorozatban. Ha pedig van saját sztorid amit szívesen megosztanál, írd meg nyudodtan e-mailben a boldogsagiranytu@gmail.com címre!

.: Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.