Kik járnak kineziológushoz?

posted in: Kineziológia, stresszoldás | 0

Te dolgozol magadon, te irányítod az életed?

Jársz kineziológushoz vagy más gyógyító közösségbe? Mit gondolsz, kik járnak kineziológushoz? Vagy bármilyen terápiára aminek a segítségével önmagukon dolgoznak?

Van aki azt gondolja, hogy azok az emberek akik járnak kineziológushoz szerencsétlenek, elesettek és képtelenek megoldani a problémáikat vagy képtelenek változtatni az életükön vagy nincs semmi akaraterejük.

Van aki azt gondolja, hogy egyszerűen flepnisek járnak bármiféle terápiára mert az egy nagy hülyeség és úgyse működik.

Tudod, én mit gondolok arról aki kineziológushoz jár?

Azt gondolom, hogy olyan emberek járnak kineziológushoz akik a saját kezükbe kívánják venni az életük irányítását. Felismerték, hogy a válasz az összes kérdésükre bennük van. Ahhoz kérnek segítséget, hogy ezeket a válaszokat lehívják, előhívják önmagukból és ezért fordulnak olyan segítőhöz akiben megbíznak. Tudják, hogy nem ítélkezik felettük és a tudása legjavát teszi bele az oldásba. Ráhangolódik a kliensre és hatékonyan segít.

vállalkozónő

Kik járnak még kineziológushoz?

Akikben van elég bátorság szembenézni a múlt félelmeivel, fájdalmaival, a saját kudarcaikkal és esetleg nem megfelelő döntéseikkel.

Az önmagunkon való munka ugyanis nem sétagalopp. Be kell ismerni a saját gyengeségeinket, hibáinkat. El kell fogadni a saját ösztönös viselkedésünket. Szembe kell nézni önmagunkkal. Ez sohasem könnyű. Ezen kívül új választásokat kell tennünk és cselekedni kell az új választásnak megfelelően.

Ez bizony kő kemény dolog. Nem lehet a szőnyeg alá seperni, eltagadni, homokba dugni a fejünket, másokat hibáztatni.

Szembe kell nézni és dolgozni kell magunkon.

Azt gondolom minden olyan emberről aki el mer menni kineziológushoz vagy más alternatív terápiára, hogy le a kalappal előttük! Igazán bátor dolog a kezükbe venni az életük irányítását de mindenképpen megéri!

Aki valóban dolgozni akar önmagán és meg akarja oldani a problémáit, azon lehet segíteni.

 

És stresszoldóként mit gondolok a klienseimről?

Hálával és örömmel tölt el, hogy emberekkel foglalkozhatom. Megosztják velem a legféltettebb titkaikat és erre a bizalomra ami kialakul oldás közben nagyon büszke vagyok. Szeretettel és örömmel figyelem klienseimet akik az oldások után elindulnak saját útjukon, meghozzák a számukra legjobb döntést, kiegyensúlyozott és teljes életet élnek.

 

Te melyik csoportba tartozol? Elég bátor vagy szembenézni önmagaddal? Most még éppen erőt gyűjtesz a változáshoz?

Hidd el, hogy nagyon megéri!

Hajrá! Indulj el az úton! Szeretettel várlak, ha Te is dolgozni szeretnél önmagadon!

Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.