Kihasználnak!?!

Úgy érzed, hogy kihasználnak?

Ok.
Nézzünk mögé!
Szereted magad eléggé? Fel mered vállalni, hogy nemet mondasz?
Hogy érzed magad, amikor nemet mondasz?
Attól félsz, hogy ha visszautasítod a kérést, szívességet (amit nem szívesen teljesítenél) nem fognak szeretni? Megsértődnek rád?

Szeretnéd, ha sok olyan ember venne körül aki csak kihasznál?

Nem lenne jobb, ha mielőbb kiderülne, hogy csak azért hívnak, mert egy újabb kérésük van hozzád? Vagy esetleg azért, hogy a látszatot fenntartsák, hogy ők foglalkoznak veled, de valójában meg se hallják amit te mondasz. Meg se hallják, ha neked van szükséget támogatásra, meghallgatásra, vígasztalásra?
Mi lehet a megoldás?
Gyere ki az érzelmi függőségből! Akik nem szeretnek igazán, csak addig amíg kisegíted őket, nem érdemelnek meg téged! Csak akkor lehet kihasználni valakit, ha hagyja magát!
Hogy tudsz ezen változtatni?
Szeresd önmagad! Ismerd el, ha valamit jól csináltál! Vedd észre akár az apró sikereidet is! Minden nap egy kicsit többet törődj önmagaddal!
Amikor megvan a belső bizonyosság, a belső erő, önszeretet és állóképesség akkor olyan könnyen fogod kommunikálni a valódi érzéseidet, hogy a másik embernek eszébe se jut, nem elfogadni a döntésed.
Tehát ha nemet mondasz, az igazi lesz.
Hogy tudod ezt elérni?
Stresszoldással, kineziológiai oldással!

Az oldáson felismered a saját egyediségedet és olyan önismeretre, önszeretetre tehetsz szert, ami magabiztossá tesz.

Vedd magad körül igaz emberekkel, igaz érzésekkel! Akik a te egyediségedet szeretik és értékelik, nem pedig a pénztárcádat vagy a megoldókészségedet, szervezőkészségedet.

Mit tegyél akkor, ha olyan emberek használnak ki akikkel nem lehet megszakítani a kapcsolatot? Például a családod…
Erősödj meg lelkileg, hogy ne okozzon lelkiismeret furdalást neked az ő viselkedésük, manipulációk!

Hogyan?
Stresszoldással, kineziológiai oldással!

A kineziológiai stresszoldás segít megtalálni és feloldani azt az energia blokkot ami akkor keletkezett, amikor először nem szeretted önmagad. Amikor először dőltél be az érzelmi manipulálásnak.
Ezeket feloldva, segít újra szeretni önmagad! Mert régen szeretted önmagad! Elfogadtad magad! Volt önbizalmad! Tudtad, hogy sikerül! Tudtad, hogy egyedi és különleges vagy!

Mondj igent az életre! Mondj igent a minőségi életre!

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.