Miben segít az önismereted? Hogy maradj egyensúlyban akkor is, ha a világban háború, infláció, járványok zajlanak? Meg egyébként is, minden második ember teljesen rottyon van mentálisan. Vajon hogy lehet egy ilyen környezetben, közegben jól lenni?

Megengedheted magadnak, hogy te mindentől függetlenítsd magad és jól legyél a családoddal együtt?

A válaszom IGEN! Mindig lesznek olyan események, körülmények, amire rá lehet fogni, hogy miért nem sikerül valami, vagy miért nem vágsz bele új dolgokba. Tudd, hogy nem számít milyenek a körülmények, az számít ami benned van!

Ha ismered magad, tudod, hogy milyen helyzetekben érzed magad maradéktalanul boldognak akkor jobban el tudod kerülni a negatív dolgokat és mersz a szívedre hallgatni.

Készítettem neked egy olyan tréning tudásanyagotami segítséget nyújt nemcsak a szürke, téli hónapokban, nemcsak a most zajló események közepette, de bármikor, amikor úgy érzed, hogy maga alá temetett az élet, de már nem szeretnél lejjebb ásni a gödörbe, hanem inkább kifelé jönnél belőle. A gyakorlatok jó alapot adnak hozzá, hogy napról napra tegyél magadért és jobban legyél.

A tréning ára mindössze 8.000 Ft.

Ha tovább olvasnál a részletekről, kattints ide: https://boldogsagiranytu.hu/trening-maradj-talpon/

Csernyák Eszter

Kineziológus

06 20 556 8961

boldogsagiranytu@gmail.com

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter