Stresszoldás

Mi történik egy stresszoldáson?

Ha első alkalommal találkozunk, akkor un. anamnézis lapot töltünk ki. Ennek során én is jobban megismerem a klienst.

Megbeszéljük, hogy most hogy érzed magad, miért fordultál hozzám.

Ezután a családi kapcsolatokról beszélgetünk, szülőkről, nagyszülőkről. Szülés, születés folyamatával kapcsolatban teszek fel kérdéseket.

Megbeszéljük, hogy mi a cél az oldással, mit szeretnél elérni, mi az a változás amit szeretnél, de elakadtál benne és stresszt okoz. Mindig pozitív célt határozunk meg. Ha bizonytalan vagy, akkor kérdésekkel segítelek, hogy megtaláljuk a jelenleg legfontosabb stresszokozót az életedben.

Az oldás erről fog szólni.

A következő lépés az előtesztek és a bevezető lépések. Ekkor előkészítjük az izmokat a stresszoldásra, ráhangolódunk a kiválasztott célra. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy gyenge nyomást gyakorolok a kliens kinyújtott karjára, miközben az oldás témájával kapcsolatos kérdéseket teszek fel.

Ezután megkeressük azt az életkort és azt az eseményt a múltban, szintén izomteszteléssel, ami a jelenbeli elakadást kiváltotta.

Igény szerint rövid arcelemzéssel is segítem önmagad megismerését és az érzelmi stressz okának megértését.

Átbeszéljük a kapott eredményeket, majd speciális korrekciós technikákkal oldjuk a múltban keletkezett negatív érzelmi stresszt.

A korrekciós technikák fájdalommentesek és könnyen elvégezhetőek.

kineziológia

Ha az oldás során szükséges, akkor vizualizáljuk az elérni vágyott célt és a pozitív eredményt.

A kezelés (stresszoldás) 1-1,5 órát vesz igénybe.

Segítek megérteni a benned zajló feszültség okait, segítek feloldani a negatív érzéseket, ezáltal megérteni, hogy miért történik veled az, ami. Amikor megvan a megértés, a feldolgozás, akkor lehet tovább lépni és akkor tudod észrevenni az alternatívákat, nyitottá válni az új lehetőségekre. Akkor érzed úgy, hogy van választásod és tovább tudsz lépni az új lehetőségek felé.

Nincs szigorúan vett kötelező kezelés szám, de általánosságban elmondható, hogy 3-5 oldás szükséges egy probléma (stressz) feloldásához és a pozitív változáshoz. Attól is függ, hogy mióta őrizgetjük magunkban ezt a stresszt és természetesen attól is függ, hogy mi magunk (a kliens) mennyire köteleződtünk el a változás mellett.

Mit várhatsz egy érzelmi stresszoldó kezelésen?

  • Maximális figyelmet. A kezelés közben nem csörög a telefonom, nem beszélek a saját életemről csak te vagy a fókuszban. Célom, hogy újra tudatosságot nyerj az életedben. Megnyugodj és meglásd, hogy minden helyzetben van más választásunk, mégha az érzelmi stresszoldás kezelés előtt máshogy is gondoltuk.
  • Te vagy a középpontban. Ez a Te időd. Rólad szól, neked segítek. Nem foglalkozom közben mással, nem fogok elkalandozni.
  • Csak semmi erőltetés. Ez egy gyengéd módszer, csak az történik a stresszoldáson amihez hozzájárulsz. Nem erőltetem rád a véleményem, nem akarom megváltoztatni a vallási, politikai nézeteidet, nem fogom szidni a férjed, barátod stb., de meghallgatlak és célzott kérdésekkel vezetlek végig az oldáson, hogy a végén Te magad gyere rá a megoldásra.
  • Otthon is elvégezhető gyakorlatokat. Hogy az érzelmi stresszoldás hatása tartós legyen, mutatok olyan otthon elvégezhető stresszoldó gyakorlatokat amivel könnyebbé teszed a mindennapjaidat.

Ne feledd, ez egy befektetés önmagadba.

alairas

Csernyák Eszter

boldogsagiranytu@gmail.com

 

 

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter