Nagyon izgul a gyerek? Úgy érzi, ha nem teljesít jól akkor tönkremegy az élete? Teljesen kivan a szülő?

A vágyálom iskolába, sokszoros a túljelentkezés? Úgy tűnik, nincs más esély, csak a magas pontszámra megírt felvételi?

Igen ám, de addig el kell jutni. Rengeteg különóra, rengeteg stressz, óriási fáradtság. Mire a felvételire kerül a gyermek, általában a stressztől, a fáradtságtól már nem tud teljesíteni. Elfogy a motivációja, bármennyire is tudja, hogy ez fontos.

Sajnos a jelenlegi felvételi rendszerben, valóban az az egy esély van, hogy a vágyálom iskolába kerüljön be a tanuló, ha ír egy nagyon magas pontszámú felvételit. Ez ellen nem tudunk mit tenni, de a gyermekekért igen!

Ezért született meg ez a tanfolyam. Gyakorló édesanyaként, tudom, min mennek keresztül a gyerekek a felvételi évében. Megtapasztaltam az izgulást, az információ hiányt, a rengeteg döntési helyzetet amibe igen csak belefárad az ember.

A 14-15 éves korosztály felé támasztott irreálisan magas elvárások, vizsga szituációk, estig tartó készülések, a végeláthatatlan feladatsorok nagyon nagy terhet tesznek a gyerekeinkre.

Ez a foglalkozás a gyerekeknek – gyerekekért született.

A két napos kiscsoportos tanfolyamon olyan kineziológiai gyakorlatokat, relaxációt, mozgásos gyakorlatokat és energetizáló technikákat tanítok a gyerekeknek, amiket otthon is könnyedén tudnak alkalmazni amikor fáradtak, rossz napjuk volt, nem úgy sikerült a dolgozat ahogy szerették volna vagy éppen fel szeretnének készülni egy megmérettetésre, kihívásra.

A cél az, hogy lazábban, könnyedebben menjenek a felvételi vizsgára.

A tanfolyamok rugalmasan indulnak. Ha összejön minimum 4 gyermek, akkor megtartom a tanfolyamot, ami 2×5 óra. Ez általában egy hétvégét vesz igénybe. Ez a tanfolyam most a 13-15 éves korosztálynak szól. Ha kisebb gyermeked van és szeretnél neki segítséget adni, akkor a Békás gyerektanfolyamot ajánlom.

Várom szeretettel a jelentkezéseket!

Keress meg bátran a boldogsagiranytu@gmail.com; vagy a 06-20-556-8961 telefonszámon.

Ha a gyermek inkább egyéniben oldódna, lazulna, építené az önbizalmát, arra is van lehetőség.

Eszter

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter