Békás Gyerektanfolyam

– Vikivel és Esztivel – kineziológiai gyakorlatokkal – stresszkezelés, könnyed tanulás, relaxáció

Stresszkezelés, önismeret fejlesztés, motiváció, könnyed tanulás, Vikivel és Esztivel a kineziológia megismerésével.

Egy tanfolyam a gyerekeknek, gyerekekért.

Kicsi gyermekkorban mindenki szeret tanulni, megtanulunk kúszni, mászni, járni beszélni és még rengeteg mindent. Erről szólnak a kezdeti gyermekéveink.

Amikor iskolába kerül a gyermek, akkor a másokkal való összehasonlítás, az elvárások, a rengeteg szabály aminek meg KELL felelni, egyre stresszel telibbé teszi a tanulást.

Ezen a tanfolyamon olyan kineziológiai gyakorlatokat, relaxációt, mozgásos gyakorlatokat és energetizáló technikákat tanítunk a gyerekeknek, amiket otthon is könnyedén tudnak alkalmazni amikor fáradtak, rossz napjuk volt, nem úgy sikerült a dolgozat ahogy szerették volna vagy éppen fel szeretnének készülni egy megmérettetésre, kihívásra.

A Békás tanfolyam célja, visszaadni a gyermeknek az örömteli, könnyed tanulás képességét, mert az mindannyiunkban ott van. Felismerni és felismertetni, hogy milyen érzései kapcsolódnak a tanuláshoz, mi okozza a stresszt, a motiválatlanságot. A megtanult megfelelő kineziológiai gyakorlatokat alkalmazva könnyedén, gyorsan, önbizalommal elsajátítani az anyagot.

Ezen kívül, mit ad még a tanfolyam?

 • megtanít felismerni és kezelni az érzéseket,
 • könnyebben megnyugszik a gyerek,
 • megtanulja kezelni a kudarcot,
 • felismeri, hogy milyen korlátokat állított önmagának a tanulással kapcsolatban,
 • magabiztossá válik,
 • megtanulja kezelni a szorongását,
 • megtanulja a pozitív gondolkodást,
 • segít áthelyezni a fókuszt az úgysem tudom értésről, a megpróbálom, megcsinálom érzésre
 • segíti a koncentrációt,
 • megtanul kikapcsolni, kikapcsolódni,
 • megtanul relaxálni.

 

Kinek ajánlom a foglalkozást?

 • aki szeretné támogatni a gyermekét a könnyed tanulásban,
 • aki megoldásokat keres a gyermeke szorongásának oldására,
 • aki szívesen megismertetné a gyermekével a stresszkezelést,
 • aki eszközt szeretne adni a gyermekének az önbizalom, az önmaga megnyugtatása és a pozitív gondolkodás elsajátításában,
 • aki szeretné, ha gyermeke könnyebben, önbizalommal venné az életben a kihívásokat.

Kik vagyunk?

Viki

Bánszky Viktória vagyok. Saját útkeresésemből kiindulva kezdtem el foglalkozni a Kineziológia One Brain ágával, ami aztán elvezetett más kineziológiai ágak megismeréséhez. Jelenleg 3 ágában tettem szert ismeretekre, valamint ezek az ismeretek sarkaltak arra is, hogy jobban elmélyedjek az 5 elem tanában, amit most a kínai asztrológia tanulásával bővítek.

Van egy 8 éves gyermekem, így első kézből kapok képet, a nem szeretem, nem akarom megcsinálni életérzésből, ami a tanuláshoz kapcsolódik/kötődik. Viszont azt is tapasztalom, hogy milyen érdeklődőek minden olyan technika iránt, ami segít nekik és milyen gyorsan meg is tanulják, hogy segítsenek magukon. A gyerekek még igénylik az új szemléletet, amit könnyen  be is tudnak építeni a gyakorlatba.

Eszti

Csernyák Eszter vagyok, kineziológus, stresszoldóként dolgozom. A kineziológia Three in One (One Brain) ágát tanultam, ezt használom a hozzám forduló klienseim támogatására. Ezen kívül tanultam Bach virágterápiát, Reikit, és a kineziológia Brain Gym ágát is.

Két gyermekem van, mindketten iskolásak. Tudom és érzem, hogy milyen nehézségekkel, örömökkel, kudarcokkal, kihívásokkal szembesülnek nap mint nap az iskolában a beilleszkedéssel, a barátkozással, a feleléssel, a dolgozatokkal és az elvárásokkal kapcsolatban.

Náluk is alkalmazom azt a tudást amit a munkámban a hozzám fordulókkal és amit a tanfolyamon majd megtanítok nektek otthon is használni.

Van amikor a gyerekeim maguk kérik a gyakorlatokat, és van olyan is amikor elutasítják a segítségemet. De azzal is találkoztam már itthon, hogy nem a kineziológiát, hanem a Bach virágterápiát vagy a Reiki tudásomat kérték, hogy segítsek nekik.

Meg persze azt is elárulom, hogy itt most nincs szó a suszterről és az ő lyukas cipőjéről. Én is rendszeresen használom a kineziológiai gyakorlatokat, hogy hiteles segítőként jól legyek a bőrömben.

 

Mikor? Hol lesz a tanfolyam?

Kérlek, érdeklődj a boldogsagiranytu@gmail.com e-mail címen, vagy keress meg a +36 20 556 8961 telefonszámon. Ha nem venném fel a telefont, kezelek, de amint tudlak, visszahívlak.

Eszter

 

 

Érzelmi stresszoldással segítek a stressz lelki okainak feltárásában és feloldásában. Keress meg, ha változtatnál az életeden és kész vagy a változásra! Írj nekem a boldogsagiranytu@gmail.com címre, vagy jelentkezz be a +36 20 556-8961 telefonszámon! Eszter